Fenséges húsimádók álma: Csülkös Hentes Burger! Képzeld el, ahogy a szaftos, füstölt csülök találkozik a frissen sült, puha zsemlével, miközben különleges fűszerek és ízesítők varázsolják még izgalmasabbá ezt a gasztronómiai élményt. Minden falatban a hús


A karajszeleteket kilapítjuk, sózzuk, borsozzuk és egy forró serpenyőben, az olajon oldalanként 2 percig sütjük, majd kivesszük a serpenyőből.

A szalonnát felkockázzuk, majd a serpenyőben elkezdjük aranybarnára pirítani. Amint a szalonna már félig megpirult, hozzáadjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát, és körülbelül egy perc elteltével belekeverjük a paradicsompürét is.

Az étel elkészítéséhez először átpirítjuk az alapanyagokat, majd hozzáadjuk a felkockázott csülköt, amit egy kis időre lepirítunk. Ezután ízesítjük sóval és borssal, majd felöntjük 500 ml vízzel, és lefedve, türelmesen pároljuk, amíg a hús igazán omlós nem lesz.

Amikor a csülök kellően megpuhult, belekeverjük a vékonyra szeletelt csemegeuborkát és az apróra vágott petrezselymet. Ezután fedő nélkül, alacsony hőfokon hagyjuk, hogy a ragu szaftosan összeérjen.

Related posts